Leonie – F&B Host

Leonie – F&B Host


Leonie is al sinds haar 15e werkzaam in de hospitality industrie en werkt sinds 2017 als gastvrouw en F&B Host in Pillows Grand Hotel ter Borch en Coperto Restobar. “Vooral de afwisseling van de leisure gasten en zakelijke gasten vind ik erg interessant. Daarnaast haal ik veel voldoening uit de diversiteit van de gasten, want in Pillows Hotel ter Borch verwelkomen we dagelijks zowel binnenlands als buitenlands gasten.”

Klantervaring staat voorop

Bij Pillows Grand Hotel ter Borch wordt alles gedaan om de gast een speciale ervaring te bieden. Daarbij is luisteren naar de gast uitermate belangrijk. “Wij zijn sterk in het luisteren naar de gast. Hierdoor kunnen we heel goed op wensen en behoeftes van de gast inspelen. Wij zijn als team gebrand om het verschil te maken.” Uiteindelijk moet de gast met mooie en positieve herinneringen het hotel verlaten.

Prettige werkplek

Leonie werkt graag samen met haar collega’s van Pillows. Het team is jong en ambitieus en streeft iedere dag naar de beste resultaten. “De sfeer is heel prettig. We zijn heel open, misschien zelfs familiair te noemen.” Het hebben van een goede band met collega’s draagt ook bij aan goede resultaten. “De communicatie verloopt soepel en dat zorgt ervoor dat mijn collega’s weten wat ze van mij kunnen en mogen verwachten.” Zij omschreven Leonie daarom als sociaal en gezellig en ze heeft een uitgebreid empathisch vermogen en oog voor detail. Eigenschappen die ze goed kan gebruiken tijdens haar werk. “Je bent ambassadeur van een prachtige hotel brand.” Maar niet alleen de gast moet heb prettig vinden in onze hotels. Ook aan onze werknemers besteden we veel aandacht. Iets dan Leonie zeker kan beamen. “Ik vind het prettig werken bij Pillows Grand Hotel ter Borch. Ze hebben goede secundaire voorwaarden, en een fijne omgeving om in te werken.”

Bijzondere momenten

Misschien wel een van de mooiste momenten die Leonie heeft meegemaakt tijdens haar werk is de vraag of zij wilde meewerken bij een huwelijksaanzoek. “Uiteraard heb ik daar ja op gezegd,” zegt ze lachend. “Een bijzonder en romantisch moment. Ook dat is Pillows.”

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle Stationsweg 9
8011 CZ Zwolle
Nederland
recruitment@ihmg.eu