Werken bij Pillows Grand Hotel Ter Borch, Zwolle

Pillows Grand Hotel Ter Borch ligt op steenworp afstand van het treinstation van Zwolle. Loop door de statige Stationsweg om vervolgens het voormalige 19-eeuwse politiebureau te betreden. Hier werkt een hecht team van allround horecatoppers aan een totaalbeleving voor iedere gast. Hier voelt zowel de gast als de medewerker zich thuis en daar staan we voor bij Pillows Hotels.

Waar the Living dé plek is om te genieten van een goede kop koffie, is Coperto Restobar het gastronomische hart van het hotel en de plek voor een heerlijke lunch of diner. In de serre valt veel daglicht binnen. Dit maakt Coperto Restobar de meest sprankelende plek om samen te komen met vrienden en familie. Tijdens zonnige dagen kunt u uiteraard ook genieten van het heerlijke terras van Coperto Restobar. Culinair genieten kent géén tijd bij Coperto.
Het draait om het verrijken van uw tafelmoment. Niet gehinderd door enig tijdsbesef. Mede om die reden zijn Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade in november 2019 erkend met een Bib Gourmand.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle Stationsweg 9
8011 CZ Zwolle
Nederland
recruitment@ihmg.eu