Allround F&B medewerker - Pillows Grand Hotel Reylof


in Gent / Ghent Are we looking for a Allround F&B medewerker - Pillows Grand Hotel Reylof

Allround F&B medewerker – Pillows Grand Hotel Reylof

Ben jij een ervaren horecaprofessional? Houd jij van flexibiliteit en vind je het leuk dat elke werkdag afwisselend is? En wil jij de verschillende F&B afdelingen binnen een groot en luxe hotel leren kennen?  

Pillows Grand Hotel Reylof

Wij geloven dat de reizigers van vandaag en morgen een gepersonaliseerde ervaring op het gebied van hun hotelovernachting waarderen. Een persoonlijke benadering in een elegant en middelgroot uniek hotel. Dat is waarom wij Pillows Hotels hebben opgericht. Voor ons is er niets belangrijker dan het comfort en het welzijn van de mensen die we tot dienst zijn; onze gasten, onze stakeholders en natuurlijk jij, onze medewerker.

Pillows Grand Hotel Reylof in Gent opende op 6 oktober 2018 opnieuw haar deuren. Het statige hotel met 157 kamers, bars, een uitgebreide Living, Salons en een SPA werd compleet omgetoverd tot een boutique hotel waarbij ingetogen luxe met zachte kleuren en rijke natuurlijke materialen het sfeerbeeld bepalen. Niet enkel het hotel werd verbouwd, het fameuze LOF Restaurant is eveneens compleet vernieuwd. Uniek is dat het restaurant de signatuur heeft gekregen van Ron Blaauw – één van Nederlands meest gevierde sterrenchefs. Blaauw heeft zijn succesvolle Ron Gastrobar-concept doorvertaald voor LOF. Ron Blaauw staat bekend om een eigentijdse kookstijl waarin hij lokale ingrediënten combineert met moderne kooktechnieken.

Jouw rol

Binnen Pillows Grand Hotel Reylof hebben wij meerdere F&B afdelingen waar jij aan de slag kunt gaan. Jij maakt het verschil voor onze gasten en voorziet ze van de beste service. Met een glimlach bedien jij de gasten en zorg je ervoor dat alles tip top geregeld is. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en vind je het leuk om de verschillende afdelingen binnen het hotel te leren kennen. Wij hebben de volgende F&B mogelijkheden binnen ons hotel:

Host F&B Restaurant LOF

Momenteel zijn we al een gevestigde gastronomische gelegenheid in Gent, maar we willen LOF naar een hoger niveau tillen en actief een Michelinster nastreven. Om dit te bereiken, hebben we extra talent nodig voor ons al zeer bekwame restaurantteam. We zijn daarom op zoek naar een ervaren host die medeverantwoordelijk zal zijn voor de unieke gastronomische ervaring die we onze gasten bieden. Met jouw aandacht voor detail zorg je voor een onberispelijke service waardoor onze gasten zich welkom en thuis voelen. 

LOF Café / Bartender 

LOF Café is gevestigd naast restaurant LOF en dit is de plek waar gasten hun dag rustig beginnen met een kop koffie of de dag afsluiten met een goed glas wijn. Jij bent een geboren barista en bereidt met passie de lekkerste koffies voor onze gasten. Daarbij serveer je petit fourtjes en heerlijke broodjes. Jij hebt kennis van de beste koffiebonen en goede theesoorten Wanneer de 5 in de klok zit, voorzie jij de gasten van een wijntje. Naast jouw koffiekennis, adviseer jij de gasten ook graag bij hun wijnkeuze en ben je op de hoogte van ons uitgebreide wijnassortiment. 

The Living

In The Living kunnen de gasten rustig achteroverleunen in de sofa’s rond de haard. De ‘Domestic Kitchen’ is het culinaire hart van The Living Bistro en bevindt zich in de twee vertrekken die uitkijken op de tuin. Er kan vierentwintig uur per dag worden gekozen van een kaart met ontbijtgerechten en Franse bistro-klassiekers voor een informeel diner. Jij zorgt voor een uitstekende service voor de gasten en maakt daarmee hun verblijf compleet. Kortom; jij bent van alle markten thuis en shaket zowel heerlijke cocktails, als het adviseren van gasten in hun wijn-spijs keuze.

Wie ben jij?
Ben jij een ervaren horecaprofessional? Houd jij van flexibiliteit en vind je het leuk dat elke werkdag afwisselend is? En wil jij de verschillende F&B afdelingen binnen een groot en luxe hotel leren kennen?  

Check jouw profiel;

  • Een afgeronde professionele hospitality-opleiding.
  • Ervaring in horeca-gerelateerd werk opgedaan in een luxe omgeving, restaurant of andere luxe vrijetijds-setting met internationale gasten.
  • Grote belangstelling in het blijven groeien in jouw rol als gastheer/dame en het bieden van luxe-ervaringen.
  • In staat om zelfstandig te werken met een positieve instelling.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, Nederlands en Frans. Elke andere taal is een pluspunt.

Wat wij bieden
Wij bieden je een geweldige kans in wat volgens ons een van de beste hotels van België gaat worden, waar je zult werken als onderdeel van een team dat streeft naar succes. Je ontvangt een competitief salaris met diverse voordelen en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels in onze portefeuille. Gezien onze ambities, zullen er mogelijkheden voor groei zijn binnen onze organisatie.

Over IHMG
IHMG is de holdingmaatschappij van de hotelmerken Sandton Hotels en Pillows Hotels. IHMG is een wereldwijd gerichte hospitality-organisatie met een sterke basis in Nederland. Onze unieke hotels zijn allemaal gelegen op prachtige locaties in de buurt van de beste bezienswaardigheden. Met ons op maat gemaakte merk Pillows Hotels lanceren we onze luxe boetiekhotelcollectie. Daarnaast hebben we de ambitie om nieuwe locaties te openen in de grote Europese steden. Meer informatie? www.ihmg.eu

Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn?

Solliciteer in het Engels via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. Heb je nog vragen of zou je meer willen weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Elise Bulte: +31 613 75 27 49.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

About Pillows Grand Hotel Reylof

At Pillows Grand Hotel Reylof we offer a great opportunity in what we believe will become one of the best hotels in Belgium, where you will be working as part of a team that strives for success. The newly designed Pillows Grand Hotel Reylof revives its heritage. Discover the Louis XIV style townhouse, mere steps away from Ghent’s historic centre. The new Pillows Grand Hotel Reylof reconnects modern flair with prestigious heritage. Start your career today at Pillows Hotels.

Contact details

Pillows Grand Hotel Reylof Hoogstraat 36
9000 Ghent
Belgium