Over Pillows Grand Hotel Reylof

Over ons


Over Pillows Grand Hotel Reylof

Bij Pillows Grand Hotel Reylof kom je terecht in wat volgens ons een van de beste hotels van België zal worden. Je wordt deel van een team dat streeft naar succes. Het heruitgevonden Pillows Grand Hotel Reylof blaast zijn erfgoed nieuw leven in. Ontdek het herenhuis in Louis XIV-stijl op slechts enkele stappen van het historisch centrum van Gent. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt moderne flair met een prestigieus verleden. Begin je carrière vandaag bij Pillows Hotels.

LOF RESTAURANT

In het Grand Hotel Reylof vind je het gloednieuwe LOF Restaurant. Het restaurant is een samenwerking tussen onze chef-kok; Hannes Vandebotermet en de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw. Samen willen ze een unieke beleving creëren, waarbij de gasten kunnen genieten van overheerlijk eten, drinken en een uitmuntende service in een gezellige setting. Jij krijgt als werknemer de kans om samen te werken met deze ervaren en gekwalificeerde professionals in een high-end locatie. Door nauw met hen samen te werken krijgt jouw loopbaan een schitterende start en kan je je eigen vaardigheden verder perfectioneren.

LOF Restaurant laat zich inspireren door het gastrobarconcept van Ron Blaauw, waar gasten kleine gerechtjes geserveerd krijgen en foodsharing een belangrijk onderdeel is. Het is een concept dat kwaliteit en eenvoud met elkaar verbindt. De wijnen die in het restaurant worden geserveerd passen perfect bij de gerechten die de chef creëert en worden zorgvuldig geselecteerd. LOF biedt ook de kans om in een afzonderlijke ruimte intiem te dineren in het gezelschap van familie, vrienden of zakenrelaties, tot 20 personen. In LOF Restaurant genieten onze gasten van de nodige luxe tijdens een verfijnd diner en worden ze verwend met heerlijke gerechten en expertise in eten en drinken.

The Living Bistro and LOF Cafe

Naast LOF Restaurant kunnen onze gasten ook hun hartje ophalen in The Living Bistro en LOF Cafe, waar ze de klok rond een kop koffie, glas wijn of snack kunnen nuttigen. The Living Bistro, LOF Cafe en de binnentuin creëren een unieke sfeer en geven een extra dimensie aan de uitgebreide service van dit Pillows Hotel.

Je verveelt je nooit!

Doordat er verschillende etablissementen zijn op één locatie, krijg je de kans om uiteenlopende taken uit te voeren. Je verveelt je nooit in dit hotel, want geen enkele werkdag is hetzelfde. De ene dag bedien je een groep mensen tijdens hun privédiner, de andere dag schenk je een goed glas wijn uit of maak je een geweldige cappuccino in LOF Cafe.

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Grand Hotel Reylof Hoogstraat 36
9000 Gent
België
recruitment@ihmg.eu