Werken bij Pillows Grand Hotel Reylof, Gent

Bij Pillows Grand Hotel Reylof kom je terecht in wat volgens ons een van de beste hotels van België zal worden. Je wordt deel van een team dat streeft naar succes. Het heruitgevonden Pillows Grand Hotel Reylof blaast zijn erfgoed nieuw leven in. Ontdek het herenhuis in Louis XIV-stijl op slechts enkele stappen van het historisch centrum van Gent. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt moderne flair met een prestigieus verleden. Begin je carrière vandaag bij Pillows Hotels.

Bij ons krijgen werknemers de kans om te groeien in hun job. We vinden het belangrijk om tijd en energie in onze werknemers te investeren, omdat we onze werknemers graag zien groeien en bijleren. Onze gasten waarderen onze persoonlijke service. Een enthousiast en toegewijd team is dan ook onvervangbaar. Tevreden werknemers zijn zo belangrijk, dus bieden we hen ook leuke extra’s, kortingen op een verblijf in onze hotels en meer.

Bij Pillows Grand Hotel Reylof zijn we op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij op zoek bent naar een nieuwe baan of uitdaging, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Grand Hotel Reylof Hoogstraat 36
9000 Gent
België
recruitment@ihmg.eu