Werken bij Pillows City Hotel Brussels Centre, Brussel

Een zakelijke uitstraling met een persoonlijke benadering; die combinatie is uniek voor Pillows City Hotel Brussels Centre. Hoewel het hotel grotendeels zakelijke gasten bedient, nodigt de aantrekkelijke ligging ook de gasten die een weekendje weg gaan uit. Vanwege de perfecte plek van het hotel liggen de meeste bezienswaardigheden op loopafstand.

In onze Living Lounge & Bar kunnen gasten genieten van een hapje en een drankje in een elegante setting. Hier kunnen (hotel)gasten de hele dag en nacht terecht voor kleine maaltijden of een goed glas wijn van ons all day dining menu. 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Sorry! De zoekactie heeft geen resultaat opgeleverd. Wij kunnen geen passende vacature voor je vinden.
Pas de filters aan om verder te zoeken.
Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows City Hotel Brussels Centre Parochiaansstraat 15-23
1000 Brussels Brussel
België
recruitment@ihmg.eu