Werken bij Pillows Grand Hotel Place Rouppe, Brussel

Bij binnenkomst in het prachtige Pillows Grand Hotel Place Rouppe in Brussel is de ongedwongen sfeer meteen voelbaar. Geniet in The Living, het hart van het hotel, van een heerlijk gerecht, een mooi glas wijn of leun rustig achterover met een goed boek bij de haard. Het team van dit Pillows Hotel is gemotiveerd en enthousiast en doet er alles aan om de gasten in de watten te leggen.

De service die wordt geboden aan onze gasten, is het handelsmerk van het hotel. Om die reden vinden we het belangrijk dat ons team de ruimte krijgt om te groeien in hun werk. We besteden veel aandacht, tijd en energie aan ons personeel. Samen kunnen we ons doel bereiken om onze gasten een geweldig verblijf te geven waar het hen aan niks ontbreekt. 

Bij Pillows Grand Hotel Place Rouppe zijn we op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij op zoek bent naar een nieuwe baan of uitdaging, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Grand Hotel Place Rouppe Brussel Place Rouppe 17
1000 Brussel
België
recruitment@ihmg.eu