Avertissement


We besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de informatie op deze website. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuiste informatie te vinden is. Als dat een keer het geval is, bij voorbaat onze excuses!

Je kunt Travailler chez Pillows Grand Hôtel Place Rouppe Bruxelles niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen van het overnemen van informatie van deze site en je kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie. Ook zijn we niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet en die het gevolg zijn van technische storingen.

Let op de links

Vind je op onze website een link naar een andere website die niet van Travailler chez Pillows Grand Hôtel Place Rouppe Bruxelles is? Houd dan in je achterhoofd dat wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor de inhoud op die site en jouw privacybescherming.

Travailler pour les Pillows Hotels

Travailler pour les Pillows Hôtels est synonyme de plaisir que procure le travail et de considération pour les tâches que l’on exécute. Ensemble, nous œuvrons à vos ambitions car nos employés font la différence ! En outre, nous offrons un salaire conforme au marché, une réduction de collectivité sur assurance hospitalisation et des avantages intéressants dans tous les hôtels de la chaîne.

Détails du contact

Pillows Grand Hôtel Place Rouppe Bruxelles Place Rouppe 17
1000 Bruxelles
Belgique
recruitment@ihmg.eu