Nancy Verlinden - Medewerker bediening

Nancy Verlinden - Medewerker bediening


Sinds april 2018 werkt de 44-jarige Nancy als medewerker bediening in het Pillows Charme Hotel Château De Raay. “Ik verzorg het ontbijt en de lunch voor onze gasten en serveer tijdens mooi weer onze gasten op ons prachtige terras.”

Werken in de hospitality

Ondanks dat ze met veel plezier werkt in Château De Raay in Limburg, is Nancy de hospitality ingerold. “Dat ik hier werk, is eigenlijk toeval. Het bevalt mij opperbest en zodoende wil ik hier niet meer weg. Ik hoop dat ik hier over vijf jaar nog werk,” zegt Nancy lachend. “Het leukst vind ik de omgang met de gasten. Ik word er blij van als ik onze gasten zie genieten van hun verblijf of van hun drankje op het terras. Daar krijg ik energie van.”

Pillows Charme Hotel Château De Raay

Pillows Charme Hotel Château De Raay is uniek om zijn ligging. Dit hotel wordt veelvuldig omschreven als een romantisch luxe kasteelhotel. Het landgoed ligt in de Noord Limburgse plaats Baarlo en wordt omringd door prachtige natuur, maar is ook niet ver van Venlo af. Volgens Nancy is de locatie perfect, maar komen gasten ook voor andere zaken. “De sfeer van de oude gebouwen is uniek. Het is een mooi hotel waar je gezellig kunt zitten voor een hapje en een drankje en waar ook wel eens bekende gasten komen.”

Het team

Het team dat voor dit Pillows Hotel in Limburg werkt, doet er alles aan om te voldoen aan de wensen van de gasten en zorgt ervoor dat zowel de hotel- als de restaurantgast met een tevreden gevoel huiswaarts keert én graag weer terugkomt. “We willen graag de verwachtingen van de gasten overtreffen. Mijn collega’s en ik vinden dat heel belangrijk.” Nancy omschrijft de sfeer binnen het team als goed en merkt dat de omgang met haar collega’s één van de redenen is waarom zij graag voor hotel Château De Raay werkt. Haar collega’s omschrijven haar als “een leuke en flexibele collega die makkelijk in de omgang is.”

Werken bij Pillows Hotel

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Hotel Château de Raay, Limburg Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo
Nederland
recruitment@ihmg.eu