Fátima - Hotel Manager

Fátima - Hotel Manager


"Hoe je hier wordt verwelkomd, is een warm bad.”

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg ligt aan de voet van een bosrijk gebied, midden in de natuur. “We zitten echt op een unieke locatie. In twee minuten sta je in het bos”.  Château De Raay heeft een gemixt publiek van leisure en zakelijke gasten. “Vergaderen, dineren, bruiloften of slapen; de mogelijkheden zijn heel divers.”

“Kenmerkend voor Château De Raay is de goede sfeer,” vertelt Fatima. “Er is een warm ontvangst in een huiselijke living. We hebben een persoonlijke aanpak. We krijgen ook vaak van onze gasten terug dat ze dat persoonlijke waarderen. Daar komen ze speciaal voor terug.”

Hecht team

Behalve tevreden gasten, vindt Fatima ook tevreden medewerkers uitermate belangrijk. “Ik wil de tijd voor mijn werknemers nemen, met ze in gesprek gaan en hen kansen geven om zich te ontwikkelen. Veel mensen werken hier al heel lang en zijn intern doorgegroeid. Dat getuigt van goed werkgeverschap. We hebben een hecht team en nieuwe medewerkers worden snel opgenomen. Het is echt een warm bad hoe nieuwe collega’s hier verwelkomd worden.”

Diversiteit van het hotel

“Door de diversiteit van het hotel, zijn de werkzaamheden ook uiteenlopend,” geeft Fatima aan. “Er is hier genoeg te doen, want we zijn volop in ontwikkeling. Ons personeel mag hier uiteraard ook meedenken over bijvoorbeeld concepten. De flexibiliteit, de sfeer in het team en de omgang met gasten maakt het werk echt leuk. Onze medewerkers kunnen hier een enorme ontwikkeling doormaken en ik vind het prachtig om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Dat maakt mij trots. We zijn altijd op zoek naar horeca talenten!”

Kers op de taart

Onlangs heeft Château De Raay het trainingskamp voor een voetbalclub mogen verzorgen. Fatima: “Dat was fantastisch. Ze zijn hier vier dagen geweest en we hebben geprobeerd hen zo zoveel mogelijk in de watten te leggen.” Door de speciale voorzieningen op het gebied van sport, en in het bijzonder voetbal, komt het veelvuldig voor dat er (internationale) voetbalteams in het hotel verblijven. Dit laat ook de veelzijdigheid zien van het hotel en de gasten die er verblijven. Om die reden is het belangrijk dat de medewerkers van Pillows Charme Hotel Château De Raay flexibel zijn en garant staan voor kwaliteit.  “We hebben ook een gast uit het buitenland die hier enkele maanden verblijft. Ook met hem proberen we elke dag mee te denken over wat hij graag wilt eten, drinken en doen. Je bent toch tijdelijk iemands thuis, dat is bijzonder.”

Werken bij Pillows Hotel

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Hotel Château de Raay, Limburg Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo
Nederland
recruitment@ihmg.eu