Over ons

Over ons


Pillows Charme Hotel Château De Raay is een charmant kasteelhotel gelegen op een prachtig landgoed in Baarlo, Limburg. Vanaf het moment van aankomst ervaart u de rust en de natuur, de persoonlijke aandacht en de unieke locatie van het kasteel.

Ons team zorgt op een inspirerende wijze voor een unieke beleving waar rust, kunst en culinaire verrassingen samenkomen en waar authenticiteit wordt aangevuld met modern design. Wij spelen in op de wensen van de gasten en zorgen ervoor dat iedere hotel- en restaurantgast naar huis gaat met een tevreden gevoel. Verwachtingen overtreffen is waar we iedere dag hard voor werken en dat is ook de reden waarom het team graag voor dit Pillows Hotel werkt.

Met medewerkers die weten hoe echte gastvrijheid voelt, streven wij naar het aanbieden van een unieke beleving die voortdurend de verwachting van onze gasten overtreft. Wij begrijpen dat alle details van een kasteelhotel moeten kloppen voor onze gasten, zodat wij ook de ultieme totaalbeleving kunnen aanbieden. Werken bij Château De Raay in Baarlo betekent werken in een hecht team. Met professionals als collega's, een inspirerende omgeving en een continue gastenstroom, maakt dit het Château tot de ultieme werkplek.

De Tuin van de Barones

Eenvoud en expertise worden gecombineerd in een smaakvol ingerichte ruimte in ons restaurant De Tuin van de Barones. Hier kunnen gasten genieten van gerechten bereid met lokale producten en verse kruiden uit onze eigen kloosterkas en kruidentuin. Op zonnige dagen kunnen gasten buiten dineren en gebruik maken van ons zonnige terras, met een prachtig uitzicht op de vijver. 

Bij De Tuin van de Barones werken we nauw samen met Bright5. De regio Limburg staat bekend om hun boomkwekerij, asperges, bosbessen, aardbeien en champignonteelt. Daarom gebruiken we deze producten graag in onze gerechten.

Bekijk alle vacatures bij Pillows Charme Hotel Château De Raay.

Werken bij Pillows Hotel

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Hotel Château de Raay, Limburg Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo
Nederland
recruitment@ihmg.eu