Werken bij Pillows Charme Hotel Château de Raay, Limburg

Pillows Charme Hotel Château De Raay is een romantisch luxe kasteelhotel in het prachtige Baarlo in Noord Limburg, niet ver van Venlo af. Het hotel is gelegen op een landgoed en wordt omringd door Limburgse natuur. Vanaf het moment dat de gast het landgoed opkomt, is duidelijk dat wij hen een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of droombruiloft garanderen.

In ons restaurant, De Tuin van de Barones, serveren wij met onze streekgerechten, die deels uit onze eigen kas komen, een perfecte gastronomische ervaring. Ons team zorgt op een inspirerende wijze voor een unieke beleving waar rust, kunst en culinaire verrassingen samenkomen en waar authenticiteit wordt aangevuld met modern design. Wij spelen in op de wensen van de gasten en zorgen ervoor dat iedere hotel- en restaurantgast naar huis gaat met een tevreden gevoel. Verwachtingen overtreffen is waar we iedere dag hard voor werken en dat is ook de reden waarom het team graag voor dit Pillows hotel werkt.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Werken bij Pillows Hotel

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Hotel Château de Raay, Limburg Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo
Nederland
recruitment@ihmg.eu