Jerryl - Host Front Office

Jerryl - Host Front Office


Jerryl (43) is sinds november 2018 werkzaam voor Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam als Front Office Host. “Een functie waar ik mijn gastvrijheid en enthousiasme helemaal kwijt kan,” zegt Jerryl lachend.

Werken bij Pillows Hotels 

Wat Jerryl het leukste vindt aan zijn werk? “Ik vind het erg leuk om nieuwe gasten te leren kennen tijden de check-in, waar wordt een gast nou echt blij van?”. Zo zorgen wij bij Pillows Hotels net voor dat kleine beetje extra voor onze gasten! Zijn collega’s omschrijven Jerryl dan ook als een altijd vriendelijke en behulpzame collega, die net die extra stap zet. Hier haalt Jerryl ook zijn voldoening uit, “Als ik iets extra’s heb kunnen meegeven aan een gast of collega, dat is toch fantastisch?”

Fijne werksfeer 

Jerryl werkt graag samen met zijn collega’s. “De sfeer is heel prettig en de werkrelaties onderling zijn goed.” “Ook hebben ze goede secundaire voorwaarden bij Pillows Hotels, zijn ze flexibel, maken geen onderscheid in leeftijden en is het een fijne omgeving om in te werken.”

Ambitie

Over vijf jaar ziet Jerryl zich werken als Front Office Manager of Deputy Manager bij één van de Pillows Hotels. “Pillows is een mooi concept en met elkaar kunnen we er alleen maar voor zorgen dat we nog groter en beter worden.” Pillows Anna van den Vondel staat in de top 5 van beste hotels in Amsterdam, “Een mooie beloning voor het harde werk wat we geleverd hebben sinds de opening in 2017!” Wil jij net als Jerryl werken voor Pillows Anna van den Vondel? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct! 

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam
Nederland
recruitment@ihmg.eu