Werken bij Pillows Anna van den Vondel, Amsterdam

Een prachtig karakteristiek 19de eeuws hotel in hartje Amsterdam met alle faciliteiten voor de gast. Want of het nu gaat om een ontbijt, lunch, weekend weg of zakelijke bijeenkomst; elke gast kan altijd rekenen op de beste kwaliteit met een glimlach en persoonlijke touch; dat is Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam. Hier werkt een hecht team van allround horecatoppers aan een totaalbeleving voor iedere gast. Hier voelt zowel gast als medewerker zich thuis. Ontdek het echte Amsterdam en geniet van de persoonlijke service in dit luxe boetiekhotel. Ongedwongen luxe, een intieme sfeer en een thuis voor iedereen die de hoofdstad bezoekt. Dat is de essentie van Pillows Anna van den Vondel.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Contactgegevens

Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam
Nederland
recruitment@ihmg.eu