Disclaimer


We besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de informatie op deze website. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuiste informatie te vinden is. Als dat een keer het geval is, bij voorbaat onze excuses!

Je kunt Working at Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen van het overnemen van informatie van deze site en je kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie. Ook zijn we niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet en die het gevolg zijn van technische storingen.

Let op de links

Vind je op onze website een link naar een andere website die niet van Working at Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam is? Houd dan in je achterhoofd dat wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor de inhoud op die site en jouw privacybescherming.

Working at Pillows Hotels

Working at Pillows Hotels means enjoying your work. Together we work on your ambitions, because our employees make the difference! In addition, we offer a competitive salary, a discount on various insurance policies with Centraal Beheer Achmea and an attractive discount for all the hotels within the collection.

Contact details

Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam
The Netherlands
recruitment@ihmg.eu